Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Hva har skjedd siden jeg ikke har skrevet på denne bloggen siden september? Blitt lei av hele greia? Ikke hatt noe å skrive om? Nei, problemet er vel heller at jeg har for mange ting å henge fingerene i og skrivelysten går svært opp og helst ned for tiden. 

I dag har jeg fordypet meg i Hans Sande sine bøker. Hvorfor det? Bibliotekene i Nordhordland skal jobbe med nynorsk barnelitteratur og har satt hverandre stevne i neste uke for å presentere viktige nynorsk forfattere for hverandre. Min oppgave var å lese meg opp på hr. Sande og lage meg noen notater som kan fremføres for de andre.  Det var fint å bruke dagen til dette, men jeg føler vel at jeg kunne brukt uendelig mye mer tid for å få fram flere sider ved denne forfatteren. Det er når en begynner å finlese at budskap, språklige formuleringer og annet snacks kommer til syne, bare synd at slike ting må feies over – for å bli ferdig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: