Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Her har ukene rast av sted uten at det har blitt skrevet et eneste bloggord… Ille sak, men kanskje blir det bedre når sommeren går mot ferieslutt for gemalen og «alle» ting man gjorde før juli hekter seg på igjen? Ferien var herrrlig, noen dager hos opphavet, tre uker i Spania og noen dager på Sørlandet – og så var det plutselig over. Jeg har lest Murakami: Kafka på stranden, det var sommerens høydare! Lysten til å lese flere av hans bøker ble ikke mindre av denne opplevelsen, surrealistisk fortelling, men nydelig! En annen kjekk leseropplevelse var Jane Austen: Mansfield Park i Penguin Classic utgaven. Jada, jeg tok meg tid og leste forord, introduksjonen og etterordet, strålende artikler om romanen, persongalleriet og boka satt inn i sin samtid – meget glupe forskere og interessant! Det ble jo lest andre bøker og, men de var ren underholdning og ingenting å huske på etter noen dager. Nå skal det snart leses nynorsk for å ha noe å presentere for mine kolleger, det gjelder å ta seg selv i nakken (prøvde det på jobben idag, men det ble ikke noe kraft i grepet – prøv selv!) – mentalt nakkegrep er kanskje bedre? Altså, i morgen får jeg lese litt nynorsk, trur eg…

En kommentar om “Offfff, så lenge siden sist….

  1. Eli sier:

    Velkommen tilbake igjen:-)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: