Publisert i Uncategorized

Dette fantastiske morgenlyset

Hjemmet er i midlertidig kaos (skifter kjøkken), biblioteket har fått nedskjæringer, jeg er milelangt unna å ha kjøpt alle julepresanger, tafattheten overfor nettsideprosjektet holder på å overmanne meg (igjen), treningen har gått helt i stå, jeg leser Turist av  Nirpal Singh Dhallwal en bok på Ønskebok leselisten min. Er det mer å klage over? Ja, helt sikkert, men akkurat nå er det et vidunderlig morgenlys utenfor vinduet mitt! Fjorden er blank og stille, det er -2 og litt vind, jeg nyter teen og håper at sånn som dette skal det holde seg i lange tider! Jeg leser at Anniken Huitfeldt har tatt for seg Leseåret og erklærer at det ikke er nødvendig med flere Litteraturhus for vi har jo bibliotekene! Hvis hun er rett sitert, ser det og ut til at hun vil gjøre bibliotekarene til festivalsjefer, jaja – riktig nok er det en fest å gå på jobb, men man behøver jo ikke fokusere på de ekstrordinære tiltakene hele tiden. Når vi har klassebesøk må jeg si at jeg føler meg som en festivalsjef/plasskommandant – ikke klatre i hyllene – og – tatata: her har vi lyrikken for de som trenger et kjærlighetsdikt! Joda, livet som bibliotekar er herlig mangfoldig og mer kan det bli…

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

3 kommentarer om “Dette fantastiske morgenlyset

  1. Flott bilde! Nå MÅ jeg komme til bunns i dette. Ser at det er snøvær på alle wordpressblogger. Er det en greie man må legge til selv eller er det automatikk i det?

  2. Takk skal du ha, Eli! Snøværet er en dings som wordpress har på sine sider. Jeg la den til i fjor og det snødde halve desember og januar også var det opphold til det plutselig begynte å snø i desember igjen… I år passer det faktisk også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.