Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

I går hørte jeg en reportasje fra Nederland om sykefraværet og en uttalelse hørtes omtrent slik ut: «If your budy is ok, your mind will be ok». Jeg prøver ikke her å henge ut noen som ikke har en super engelsk uttale, men utsagnet fikk meg til å tenke på at hvis buddy-en har det bra, er det godt for meg – en bekymring mindre. Hvis til og med body-en min er ok, er det jo helt strålende og da henger jo ofte hodet med, bokstavelig talt. Hvis hodet ikke er helt «med» en dag, så gjør det godt å ta body-en ut på tur, når kroppen beveger seg, så flyter også tankene lettere. Super medisin! Burde ikke arbeidsgiveren legge opp til at vi måtte gå en tur hver dag? Når skuldrene har krøpet lagt opp over øra, burde PC-en slå seg av og stolen nekte å bære deg. Tja, det ville kanskje være ok en stund, men jeg har mer tro på en form for indre og ytre motivasjon som både omfatter meg som arbeidstaker og min arbeidsgiver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: