Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Vi har vært nedsnødd og de siste dagene har jeg vært temmelig nedsnødd selv, men med gode hjelpere på jobben og apotekets alle hånde remedier ser det nå ut til å livne til både slik og sånn. Kollegene har laget en verneplan for sjefen, la ho få fred og send henne hjem i tide. Apoteket har utstyrt meg med halstabletter, hodepinetabletter og Bergensk brystbalsam. Det siste var jeg litt skeptisk til fordi man er ikke i kjørbarstand etter å ha inntatt sorten, men etter å ha testet sakene er jeg overbevist om at dette er godt for både kropp og sjel. I går regnet det i strie strømmer her. Jeg stod i døren og tok et stemningsbilde av meisebollene som dryppet av vann – ikke særlig lekkert…

Men det ble nå fortrært – både korn, brødbiter og litt frukt.

I dag derimot er det strålende sol og alt ser bedre ut!

2 kommentarer om “No livnar det…

 1. Per Olav Kaldestad sier:

  I dag tidleg høyrde eg svartetrasta:) No blæs og sluddar det, og eg trøystar meg til Famous Grouse…!

  Liker

 2. kasiopeiia sier:

  Akk ja, det er så deilig og faktisk kunne se litt bar asfalt!
  Små gleder 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: