Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

På personalrommet har vi bevilget oss et abonnement på tidsskriftet Biblioteket. Vi fikk tilsendt en utgave og ble begeistret av flere grunner. Hvert nummer har et fyldig tema, artiklene er godt skrevet og stoffet er relevant for oss som jobber med formidling av litteratur til alle slags mennesker. Problemet er bare å få lest alle disse kjekke artiklene. Å bla og lese her og der går fint dersom det ikke er for travelt med andre ting, men å sitte i ro og lese er ikke så enkelt på en liten arbeidsplass. Et bibliotek med sommeråpningstider og et roligere tempo derimot åpner muligheten for litt mer fordypning. Her en dag fikk jeg tid til å lese en hel artikkel i siste nummer. Jeg leste Ingvild Øye sin artikkel om Rhonda Byrnes bok The Secret og det var en frydefull opplevelse for en som har administrert ventelister, panegyriske omtaler med ditto stjerner i øgene. Jaha, tenkte jeg, det var nok en rett beslutning after all å la boka forbli ulest.  For oss som elsker Jane Austen er det en artikkel – den ble skummet, men jeg håper på en fredelig lunsjpause neste uke – da når jeg kanskje den og litt til – kanskje den om Murakami…?

En kommentar om “Litt reklame…

  1. Så hyggelig med hederlig omtale! Håper du finner tid til å lese resten:-)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: