Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Søndagen var uten en plan, bortsett fra å gå en tur, lage middag, spise farsdagskake og ellers ta livet med ro. Turen ble lagt til Meland Golf- og Naturpark som ligger ca ti, tolv minutters kjøring fra vårt hus. Vi tok med oss en golfkølle hver, ball og jeg tok vannflaske og kamera i hendene. Været var grått, men uten regn og på Vestlandet regnes dette som helt greit vær. Det var omtrent ingen andre enn oss på banen denne dagen, så da var det bare å sette igang.

Spillet er i gang!

Vi startet på hull 10 – siden vi ikke skulle gå hele banen rundt. Jeg fant veldig fort ut at å spille med kamera på ryggen var helt bortinatta dumt, men husbonden benyttet anledningen og tok et bilde for å dokumentere aktiviteten. Jeg oppdaget fort at det krevde en voldsom logistikk for å få med seg vannflaske, kølle, ball og kamera etter hvert utslag. Det ble mye hådntering av ting, noe som førte til en del høylydte sukk fra husbonden. Spillet var heller rustent, men jeg kom meg til greenen. Husbonden derimot hadde en strålende dag, ballen suste av sted og landet der han hadde tenkt. Jeg klarte raskt å spille bort ballen, så da fikk man se på andre ting. Interessant soppInteressant sopp, for eksempel! Denne så jeg midt på hull fem, ja der var det andre ting å se på og:

bildet er tatt av Jørn

Og hvis ekornet ikke vil bli beglodd lenger kan man alltid se på at husbonden slår det ene energiske slaget etter hverandre eller små byggverk og nydelige speilinger i vannet. Uten ball er det ikke så gøy å gå på golfbanen, kaldt ble det og – og ikke minst ble jeg sulten! Vi kjørte innom Holmeknappen på veien hjem og så på utstilling og det nydelige sjøbumiljøet som ligger der.Vi så på utstillingen med høylydt knurrende mager og når vi kom ut så vi denne lekkerbiskenen vandre forbi…Det ble ikke høne til middag – bare så det er sagt….

2 kommentarer om “Søndagsrapporten

  1. bentebing sier:

    Du fikk nok lest mye mer enn jeg! For tiden holder jeg på med Den usynlige broen, boka er på vel 700 sider og det tar tid selv om boka er interessant. Hva leste du?

    Liker

  2. astridterese sier:

    Det hørtes ut som dere hadde en fin søndag 🙂 Selv parkerte jeg rumpa i lesestolen og tok for meg noen bøker jeg ikke hadde fått lest. Men jeg tror rumpen min hadde hatt veldig mye bedre av en tur ut 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: