Bentebing's Weblog

helt ukatalogisert

Etter å ha lest Jimmen av Øyvind Rimbereid ble jeg veldig inspirert til å lese mer lyrikk.  Jeg har derfor satt meg som mål å lese minst 10 lyrikksamlinger i år. Jimmen ble lest i desember så den kan jeg ikke regne med, men med litt innsats så klarer jeg nok en i januar, selv om jeg har andre bøker på lista denne måneden og.  Jeg har også bestemt meg for at jeg skal mer sakprosa. Om hvilke tema har jeg ikke bestemt meg for ennå, men jeg tror det kan være oppfriskende å lese faglitterære tekster. Jeg skal dessuten samlese noen av «1001 bøkene» til Line og ikke minst følge opp Nordhordland Litterære Selskaps leseliste.  Dessverre eller heldigvis går det ikke an å sitte og lese hele dagen, så jeg må også bruke litt tid på trening, her har jeg et forbilde i Moshonista som er ute og springer hver eneste dag, for en energi og utholdenhet! Jeg har ikke noe mål om å etterligne dette, men mer trening enn det jeg utførte i desember kan jeg godt tåle. Ellers bør fotografering og familie få litt oppmerksomhet – tja og innimellom bør jeg absolutt gå på jobb! Når det gjelder min bloggaktivitet er jeg ganske fornøyd med innsatsen i fjor og har tenkt at jeg kanskje kan øke frekvensen noe, men i år skal jeg ta ferie fra bloggingen dvs i 2012 skal jeg levere minst 46 innlegg – det skal vel gå. – og da er det vel bare å gå i gang?

5 kommentarer om “Skal 2012 bli lyrikkens og sakprosaens år?

 1. Jeg har ikke prøvd spinningtimer, jeg kjenner meg selv altfor godt, men jeg har et par venninner som har prøvd. Konklusjonen til den ene var at hun gikk med på at spinning skulle være slitsomt, men at hun syntes det hadde gått litt for langt når hun kom ut fra timen og var oppriktig glad for fortsatt å være i live. Den andre venninnen fortalte at hun etter timen endte opp som en skjelvende klump i fosterstilling på gulvet på toalettet, hvor tanken på å måtte stå på beina igjen fikk henne til å begynne å grine. Eksmilitær tror jeg er en passende beskrivelse… De friskusene der gir seg bare ikke før man får hjertestans og ramler død om. Selv trener jeg hjemme i min egen stue, hvor (som Ingalill sier) ingen kan se meg og hoie på innsats.

  Gleder meg til mer lyrikk og flere innlegg fra deg, Bente! En fryd å høre at du er med i lesesirkelen i år også:-)

  Liker

 2. bentebing sier:

  Dette var nytt! Jeg tenkte det måtte være «noe», men nå skjønner jeg mye mer! Takk for dette!

  Liker

 3. Ingalill sier:

  Alle spinninginstruktører er ulykkelige eks-håndballspillere med sterke heavymetalpereferanser, visste du ikke det??
  Høres forresten ut som vi har like spinningerfaringer -)
  (bedre å løpe i subbetempo der ingen ser deg og hoier på innsats)

  Liker

 4. bentebing sier:

  Etter mine begreper høres det ut som hver dag!!! Jeg skriver nok noen rapporter, men jeg er jo på dette nivået: fredag: spinn45, etter femten minutter lurer jeg på hvorfor jeg sitter her, instruktøren som jeg tror er en ex-militær skriker til oss en. to opp, ta på motstand! Etter timen vakler jeg til bilen, den tåkelegges fra innsiden og jeg må øyeblikkelig sette vifta på fullt, pusse brillene og håpe at vi etterhvert finner veien hjem. Ha en fin uke Ingalill!

  Liker

 5. Ingalill sier:

  (kremt), hver dag var kanskje litt overdrevet -)
  , men jeg er overlykkelig for hver leser jeg inspirerer!
  Du legger vel ut detaljerte rapporter??

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: