Publisert i litteratur

Det er umulig å leve uten å oppleve

Dette sa Torgny Lindgren i et intervju som takket være Elislesebabbel kom min vei. Hva opplever jeg om dagen? Lett panikk og sterk motvilje – kaotisk? – absolutt! Tiden for nestsiste samling på Litteraturformidling nærmer seg med stormskritt. Til min store skrekk og gru åpenbarte det seg – en øvelse – som skal presenteres på torsdag! Når sånt skjer er det bare å brette opp mine mentale ermer, men denne gangen har liksom knappene satt seg fast, tiden går og det er mange andre uoppsettelige ting som brått kommer for en dag. Ta ut av oppvaskmaskinen, rydde aviser ( det nå heller lite av dem disse dagene), sende en sms….

Det hender, ganske ofte, at jeg tenker at nå har jeg ingenting å meddele, ingenting å skrive om, men hvis jeg følger TL sine ord, vil jeg alltid oppleve noe. Kanskje ikke alltid noe å skrive om, men ved en nærmere kikk på opplevelsen vil den kanskje bli større og utvide seg til små fortellinger om livet. Mitt liv og andres –  og av og til om dette spennende og herlige fellesskapet som kan oppstå når mennesker og tanker møtes.

Nå tror jeg at jeg begynner å bli klar for litt mer teori, eller kaffe?

Forfatter:

I love to read! Reading makes my small world larger, greater and more wonderfull. I live in Nordhordland near Bergen with my husband.

5 kommentarer om “Det er umulig å leve uten å oppleve

  1. Du har selvsagt rett, både mht til kaffen og HPL! Blogger HPL eller driver han bare å kikker andre i postene?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.